Thearex12:lta jymypaukku: hän paljasti olevansa 10 vuotias!

Erään suomalaisen Minecraft -palvelimen omistaja Thearex12 (toiselta nimeltään Isäntähyväksikäyttäjä) paljasti palvelimensa Discordissa olevansa 10v. Tämä on anteeksiantamatonta, sillä Discord on K13 ja Thearexilla ei ole vanhempiensa lupaa käyttää sovellusta (pääosin siksi koska hänellä ei ole vanhempia). Nerokas filosofinen ajattelija Sokrates keksi tämän syvän salaisuuden hänen nimestään. Thearex12 nimenä antoi aluksi kuvan, että Thearex olisi 12 vuotias. Tämä on kuitenkin liian vanha ikä sille pelleilylle ja npcilylle, jota Thea harrastaa serverillään, joten Sokrates päätteli että numeroilla tarkoitettiin oikeasti yhdistelmää 012, joka tarkoittaisi että Thearex on syntynyt vuonna 2012 ja tämän johdosta olisi 10v. Thea todisti tänään Discordissa teorian todeksi. Todiste alla.