Durrës: Policia gjobit dhe ndjek penalisht 3 të rinj.

Policia e Durrësit ka ndaluar mbremjen e sotme nje grup të rinjsh të cilët kanë thyer ligjin.
Gjatë patrullimit në zonën e stadiumit policia ka konstatuar grupin e të rinjve të cilët kanë shkeluar fashen orare të percaktuar nga qeveria.
Te rinjtë me inicialet
R. Xh. ,K.D,F.K
Janë gjobitur me shumën 3000 lekë të reja dhe po ndiqen penalisht sepse kanë berë rezistence ndaje forcave blu.