VAHIDJA KAPET DUKE U SHKERDHYER ME ALB.PERPUTHEN DALIN PAMJET !! 😱

Turp turp turp , cfare po ndodh me NdajeOseTunde ? Moderatoret jane rikthyer ne kurva te tmerrshme 😱😱
Vahidja nje nga autoret dhe moderatoret eshte kapur duke u qire me rivaliin number 1 te ndajeosetunde.