The Vampire Diaries new season?

The Vampire Diaries er en meget kendt serie rundt i hele verden men desværre kom der en nyhed om der ikke kommer en sæson 9 af den ellers meget kendte serie The Vampire Diaries. Der har været mange diskosioner om der kommer en sæson 9 eller om der ikke gør, men nu har Lisa Jane Smith udtalt sig om at de faktisk har en sæson 9 klar men at de ikke har fundet den korrekte dato i nu. Her siger dog også at Paul Wesley jo ikke kunne være med mere og at det havde han sagt det var netop derfor at han døde i sidste episode af sæson 8. Nina ville også have sagt nej tak men tog dog stadig imod chancen for at lave en sidste sæson med Ian Somerhalder, Candice King og de andre selfølgelig. Lisa Jane Smith siger dog også at grunden til det har taget tid at lave sæson 9 er fordi at de har skulle kunne sætte noget nyt sammen og at skuespilleren skulle kunne være der fordi der har været et par stykker af dem som desværre ikke vender tilbage. Lisa Siger også at der sker et plot twist i sæson 9 som vil komme som en stor forvirring/ overaskelse. Så alle The Vampire Diaries fans der ud der kommer en sæson 9.