Sot me daten 14.01.2021 ndodhi nje skandal ne Lipjan

E dyshuara Gojarta Dodaj sot ne furren e bukes,rrahu shitesen dhe iku nga furra pa kerkuar falje.Ajo eshte e mitur dhe i kerkojme te beje nje falje publike,pa e quar rastin ne polici.Perndryshe rasti do deklarohet ne polici.