Nové úniky ze studia Hangar 13 prozrazují mnohé! Mafia 2 se dočká netradiční předělávky a originál vylepšené grafiky.

Dnes několik minut po půlnoci pronikly na internet mnohé informace ze studia Hangar 13, které je zodpovědné například za remake klasické střílečky Mafia. Za získáním těchto informací stojí ruský hacker s přezdívkou Cybka69. A musíme uznat, že úniky jsou opravdu masivní.
Již v tomto roce bychom se měli dočkat kompletní předělávky hry Mafia 2, která je vyvíjena ve spolupráci s asijským gigantem Tencent. Hra bude mít pozměněný příběh a bude nyní zasazena do Japonského prostředí (z důvodu nátlaku Tencentu se i několi misí odehraje v Číně), kde prozkoumá anime komunitu po dobu 2. světové války. Budou přidány kromě motorek i bojová letadla a atomové bomby.
Originální Mafie se po kritice Mafia: Defintive Edition dočká nyní pouze remasteru, který přinese pouze vylepšené modely, textury a konvertované modely Vita a Joa (v nové verzi 维托 a 乔) z Mafia 2 do poslední cutscény.
Obě hry by měly dorazit koncem tohoto roku na PC, PS5, Xbox Series a pravděpodobně i na KFC konzoli obě s cenovkou 40€. Hry půjde téže zakoupit v balíku Mafia: Ultimate Trilogy, kde budou doplněny ještě o standartně nezměněnou Mafii 3.