Me daten 14.01.2021 ndodhi nje skandal ne Prishtine

E dyshuara Erona Llugaliu sot beri nje skandal te madh.Vjedhi ne marketin Uka dhe dyshohet se rrahu pronarin e marketit.I lutemi te kerkoj falje publike,per te mos paraqitur rastin ne polici.Perndryshe do te lajmerojme policine