Kapet mat Fjolla Hoxha në Suharekë me një djalë

Vajza e z.Selim Hoxha dhe znj.Drita Hoxha kapet mat me një djalë në qytetin e Suharekës
Fjolla jeton në Suedi por përderisa po bënte pushimet në Kosovë doli me të! Thuhet se djali i cili doli Fjolla ka përdorur dhunë mbi të !

Për më shumë informacione edhe fotot i keni më poshtë!

Hajt urime se e hangre prankun mpuq e ki ok flm ntm