Kapet mat Alush Morina me një vajzë

Djali i z.Ekrem Morina dhe znj.Afërdita Morina u kap mat sot në qytetin e Malishevës me një vajzë.

Thuhet se vajza është e mitur dhe ai ka përdorur dhunë ndaj saj

Për më shumë informacione
Urime e hangre prankun