Kapet mat Alush Morina me një vajzë

Djali i z.Ekrem Morina dhe znj.Afërdita Morina është kapur mat sot me një vajzë në qytetin e Malishevës

Thuhet se vajza ishte e mitur dhe ai ka përdorur dhunë mbi të

Për më shumë informacione
Urime e hangre prankun🖖🏻