😳😳

Do habiteni sapo ta shihni qiftin e lumtur
Yllka dhe Ardoniti jan ne nje lidhje te vertet ata kan shprehur qe jan vetem per njeri tjetrin shpresojm qe keshtu do jen gjithmon i deshirojm se bashku pra😍