Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία: Επίσημη τοποθέτηση για τη φόρμουλα Κλατενμπεργκ!!

Επίσημη συνέντευξη τύπου από τον πρόεδρο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κο. Γραμμένο, και τον αρχιδιαιτητή της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, κο. Κλάτενμπεργκ, παρατέθηκε χθες από τα κεντρικά γραφεία της ΕΠΟ στην Αθήνα.
Σε μία ανάλυση εφ όλης της ύλης, οι ισχυροί άντρες αναφέρθηκαν στο αμφιλεγόμενο ζήτημα των τελευταίων ετών, το οποίο αφορά την τύχη του Ελληνικού ποδοσφαίρου και της Ελληνικής Διαιτησίας.

Μεταξύ άλλων, ο κύριος Γραμμένος δήλωσε πως έχει πλήρη επίγνωση για τα σενάρια που προανήγγειλαν προ ετών την έλευση του Άγγλου πρώην διαιτητή και νυν προέδρου της ΚΕΔ, και όπως δήλωσε και ο ίδιος: “Γνωρίζουμε εδώ και καιρό πως κάποιοι επιτήδειοι κύριοι, οι οποίοι πολεμούν το Ελληνικό ποδόσφαιρο σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται, προέβλεψαν επιτυχώς την έλευση του κυρίου Κλάτενμπεργκ όσο ο ίδιος βρισκόταν ακόμα στην ενεργό δράση ως μέλος της Αγγλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Για να ξεκαθαρίσουμε λοιπόν τις φημολογίες περί σκευωρίας, έρχομαι σήμερα να σας ενημερώσω ότι ο κύριος Κλάτενμπεργκ επιλέχθηκε για τη θέση του αρχιδιαιτητή της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, διότι πληρούσε όλα τα κριτήρια που χρειάζεται για να αντιπροσωπευτεί ΑΞΙΑ η Ελληνική Διαιτησία, με ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και απόλυτη ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ. Ο στόχος μας είναι να επαναφέρουμε το Ελληνικό ποδόσφαιρο στην αίγλη του παρελθόντος, και ο κύριος Κλάτενμπεργκ επιλέχθηκε ακριβώς για αυτόν τον σκοπό.”
Ο ίδιος ο ισχυρός άνδρας της ΚΕΔ δήλωσε με τη σειρά του: “Έχω ενημερωθεί σχετικά με όλες αυτές τις ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ που ειπώθηκαν τα τελευταία χρόνια περί της περίφημης <>, και οι κύριοι πυρήνες αυτών των συκοφαντιών έχουν εντοπιστεί και τους παρακολουθούμε. Προσωπικά δεν γνωρίζω κανέναν από αυτούς, και σε καμία περίπτωση δεν έχω συνεργαστεί, δεν συνεργάζομαι, ή πρόκειται να συνεργαστώ μαζί τους.”

Ο κύριος Κλάτενμπεργκ επίσης ανέφερε πως θα τοποθετηθεί κατονομάζοντας τους υποστηρικτές της περίφημης “φόρμουλας”, καθώς και πως θα αναλάβει δραστικά μέτρα για την οριστική απομάκρυνσή τους από τους χώρους του Ελληνικού ποδοσφαίρου.